Wie had dat gedacht, ook bij Stichting WaterlandSpijkenisse blijken mensen te werken die fouten maken!!

Na alle negatieve reacties te hebben gelezen op mijn bericht van afgelopen week over de vernieuwing van de plantenbakken bij de Vlinderveen 500 nummers, wil ik aan alle buurtbewoners die de nieuwe plantvakken met een veilig voetpad erachter niet mooi vinden oprecht onze excuses aanbieden voor het feit dat zij hier niet vroegtijdig van op de hoogte zijn gebracht en zodoende dus geen inspraak hadden.

Deze taak was ons als stichting, en dus niet de gemeente, toebedeeld. Er is in dit geval sprake van een misverstand en simpelweg iets met teveel hooi en een vork, wij zijn namelijk zoals u hopelijk weet, met veel meer zaken bezig om onze wijk te verbeteren. Hierdoor hebben wij verzuimd u in verband met de plantenbakken in te lichten. Wij hopen op uw begrip hiervoor en ik verzoek u nog een paar maandjes geduld te hebben totdat de beplanting er in volle glorie bijstaat voordat u uw oordeel heeft qua aanzicht.

Ik ga het nog eenmaal zeggen, aangezien dit een punt lijkt te zijn voor een aantal van u; het vernieuwen van de plantvakken is NIET gedaan met de intentie het verkeer verder af te remmen dan tot nu toe het geval was, er is nu WEL een veiliger pad achter de vakken voor alle voetgangers op het woonerf en met name voor de kinderen die hier lopen. Gelukkig heb ik kunnen constateren dat deze groep hier in ieder geval goed gebruik van maakt.

Het is uiteraard wel een leermoment voor ons, u mag te allen tijde uw mening geven, geen enkel probleem en wij zullen u in de toekomst zeer zeker beter informeren!

Ylonka, Clarence, Sylvia