Afgelopen maandag (26 februari) hebben wij weer een gesprek gehad met Dennis Hoondert, bedrijfsleider Jumbo.
Er staan weer leuke ideeën op de agenda, waar u later meer over kunt lezen op de Jumbo Vlinderveen facebookpagina en waarover wij u ook zullen informeren.

Jumbo heeft momenteel de speciale “vrieskou actie” waar minder mobiele wijkbewoners via een persoonlijk bericht, hulp van een medewerker kunnen krijgen om samen thuis een bestelling te plaatsen, die vervolgens een dag later thuis bezorgd zal worden. Sociale betrokkenheid waar we erg blij van worden!

Nog meer leuk nieuws, Dennis heeft naar aanleiding van onze vraag naar buurtkadoos (een “welkom in de buurtdoos” voor nieuwe inwoners van Waterland) contact opgenomen met Buurtkadoos en kon ons vertellen dat nieuwe bewoners in de nabije toekomst zo’n doos op de mat kunnen verwachten.

Bij de ingang van Jumbo komt een advertentiebord te hangen met speciale ruimte daarnaast om lokale projecten ( initiatieven van wijkbewoners) aan te kondigen.

Tot slot mogen wij bekend maken dat Jumbo de hoofdsponsor wordt van stichting WaterlandSpijkenisse waardoor het voor ons makkelijker wordt om evenementen nog leuker te maken.
In het verleden ook alle hulp en steun gekregen om Sinterklaas, ondanks de snijdende kou, tot een groot succes te brengen. Waarvoor nogmaals onze dank.
Wij hopen samen mooie dingen in de wijk te kunnen gaan doen en zien de samenwerking met vertrouwen en plezier tegemoet. Met elkaar, voor elkaar! #waterlandspijkenisse