Trots en zeer vereerd mocht ik op 23 februari (precies een jaar na de bewonersavond van Platform Waterland) de titel Beste Buur van Spijkenisse met bijbehorende wisselbokaal, bloemen, chocola en een dinerbon in ontvangst nemen. Heel hartelijk dank hiervoor.

/https://www.ad.nl/voorne-putten/sylvia-is-beste-buur-van-spijkenisse~ab2747cc8/

Om maar even bij de Beste Buur verkiezing te blijven, willen we graag een speciale vermelding maken van twee andere Beste Buren!
Naast Nathalie Maas (bedenkster van de o.a de kerstpakketteninzameling) hadden wij ook Chimène Stout opgegeven. Helaas kon zij door familie omstandigheden niet aanwezig zijn op deze avond.
Chimène is een jongedame van inmiddels 15 jaar, die al van kleins af aan regelmatig bij de bewoners van de Vijverhof te vinden is. Voor deze groep mooie mensen is zij inmiddels een vertrouwd en geliefd gezicht. Bewoners kijken uit naar haar komst.
Waar veel leeftijdsgenoten bezig zijn met hele andere zaken, vergeet Chimène niet om wekelijks tijd en aandacht te besteden aan haar medemens. Wij vinden dat een hele mooie, lieve eigenschap en hopen dat Chimène nog lang bij de bewoners op bezoek mag gaan en zo een lichtpuntje in hun leven mag blijven.
Namens de PvdA mocht ik Chimène een mooie bos bloemen en cadeautjes overhandigen.