Gezien de heerlijke temperaturen van de afgelopen tijd zouden we bijna denken dat het al zomer is, maar officieel moet die nog gaan beginnen.

Ook voor aankomend seizoen zijn we op zoek naar een passende nieuwe omslagfoto voor onze Facebookgroep ‘WaterlandSpijkenisse’ en we zouden het leuk vinden als u ons daar wederom bij zou willen helpen. U heeft nog een aantal weken de tijd, dus ondanks de iets mindere weersvoorspellingen voor de komende dagen zal er voor de sluitingsdatum van deze actie vast nog een goed moment zijn om het perfecte plaatje te schieten.

Stuur ons uw mooiste zomerse kiekje (a.u.b. in liggend formaat) uit de wijk en vertel ons waar deze genomen is. Wees bij het maken van de foto lekker creatief, maak bijvoorbeeld de foto eens vanuit een ander perspectief, plaats er wat zomerse attributen bij, kortom laat uw fantasie er maar op los. Uiteraard doet u dit niet voor niets!
Als winnaar ontvangt u van ons een leuk cadeau om u te bedanken voor uw bijdrage aan het positiviteitsgevoel in de wijk.

Hoe werkt het:

Voor onze actie mogen alle inwoners van Waterland één of meerdere zelfgemaakte foto’s insturen waarop het thema ‘Zomer in Waterland’ duidelijk zichtbaar is. Van alle inzendingen kiezen wij er één als winnaar en deze zal het komende zomerseizoen als omslagfoto van onze Facebookgroep ‘WaterlandSpijkenisse’ te zien zijn.

U kunt vanaf vandaag uw inzendingen insturen via een reactie onder dit bericht, of via een e-mail aan info@waterlandspijkenisse.nl.
De actie loopt tot en met donderdag 18 juni 23.59 uur, de inzendingen die daarna nog binnenkomen kunnen niet meer worden meegenomen in deze actie. Op zaterdag 20 juni (het begin van de zomer) maken wij de prijswinnaar bekend en de prijsuitreiking zal plaatsvinden op één van de daaropvolgende dagen i.o.m. hem of haar.

Deelname aan de actie betekent dat u op de hoogte bent van en instemt met de volgende voorwaarden:

• U bent woonachtig in Spijkenisse Waterland
• U gaat akkoord met het plaatsen van uw winnende foto als omslagfoto op Facebookgroep
‘WaterlandSpijkenisse’ en geeft tevens toestemming deze door Stichting WaterlandSpijkenisse naar eigen inzicht in de toekomst te laten gebruiken.
• Stichting WaterlandSpijkenisse kiest de winnende foto.
• Over de uitslag van de fotowedstrijd kan niet worden gecommuniceerd.

Foto ter illustratie