Sinds een paar dagen heeft filiaal Jumbo Vlinderveen een nieuwe bedrijfsleider, Dennis Hoondert. Hij gaat vol enthousiasme proberen om personeel en klanten een goedlopende en goedgevulde winkel aan te bieden, waar iedereen naar volle tevredenheid kan werken en/of winkelen. Dat kan hij niet alleen en daarom lopen er sinds een paar weken nieuwe personeelsleden rond.

De aanzet voor de veranderingen zijn door vertrekkend bedrijfsleider Stacey de Vries gegeven.

Over dingen die in het verleden mis zijn gegaan kunnen we blijven klagen, maar we kunnen nu ook met z’n allen een nieuw begin maken. Uiteraard kost dit tijd, inzet, en flexibiliteit van personeel maar zeker ook van ons als klant. Als we een supermarkt op “ons” winkelcentrum willen houden, dan zullen we er met z’n allen de schouders onder moeten zetten. Dennis vraagt ons dan ook om klachten of op/aanmerkingen aan hem, Marcel, Bianca of Beysa door te geven. Er wordt dan zo snel mogelijk naar een oplossing gezocht.

Dennis heeft al hele leuke ideeën op tafel gelegd, waar hij snel mee aan de slag wil gaan. Daarover later meer. Wij heten Dennis Hoondert van harte welkom.

Stacey de Vries, wij vinden het ontzettend jammer dat je gaat maar willen je heel hartelijk bedanken voor de leuke en prettige samenwerking met stichting WaterlandSpijkenisse, voor de donaties aan de dierenvoedselhulpgroep en voor het toezeggen van hulp bij komende activiteiten. We wensen je heel veel plezier en succes in je nieuwe baan. Dank je wel voor alles!