Dinsdag 7 november hebben wij overleg gehad met de wijkagent. Patrick laat weten dat de tijd van waarschuwen met betrekking tot verkeerd parkeren voorbij is en dat er vanaf 1 november verbaliserend opgetreden wordt tegen verkeerd geparkeerd staande auto’s in de wijk. Wijkbewoners die hebben aangegeven dat de politie op zou moeten gaan treden tegen het harde rijden in de wijk worden op hun wenken bediend. Vanaf januari zal er wat betreft verkeer een project worden gestart, waarbij er met inzet van studenten, onder andere snelheidscontroles gaan plaats vinden. Meer hierover in volgende berichten.

Toen Patrick in april in onze wijk begon hebben wij hem gevraagd of hij eventueel spreekuren wilde gaan houden op bijvoorbeeld winkelcentrum. Daar was hij enthousiast over en had daar ook zelf nog leuke ideeën over. Door tijdgebrek is het helaas nog niet tot een “spreekuuragenda” gekomen, maar daar wil hij zo snel mogelijk mee beginnen. Info hierover volgt op de fb groep.

In verband met het “donkere dagen offensief” heeft Patrick ons gevraagd jullie nogmaals te wijzen op de mogelijkheid om donkere achterpaden te verlichten met lampen die voor huurders van woningen gratis verkrijgbaar zijn. Woningeigenaren kunnen zo’n lamp aanschaffen met 50% korting. Kijk op de site van de gemeente Nissewaard voor meer informatie. Goede reden om je huis in het licht te zetten.