Dat er een wijkcentrum komt wisten we al, maar toch leuk om te zien dat er ook inderdaad werk van gemaakt wordt.

Wij hebben al diverse ideeën om in de toekomst (bij voldoende animo) te organiseren zoals bijvoorbeeld; Moeder/peuterochtenden, muzieklessen (individueel of groep), huiswerkbegeleiding, EHBO lessen, kaart/(kinder) bingo middagen, Country Line Dancing en informatie avonden als Zicht Op Jongeren (ZOJ) en Zicht Op Ouderen (ZOO).

Natuurlijk blijven wij, net als in het verleden de volgende activiteiten organiseren; Koningsdag, Paas/voorjaarsknutsel (eventueel in combinatie met een voorjaarsmarkt, Veiligheidspresentatie, Ondersteuning bij het Sk8te Lite evenement, activiteit voor Villa Joep, Herfstknutsel (eventueel in combinatie met een najaarsmarkt), Sinterklaasknutsel (woensdag voor Sinterklaas) en hopen wij (zodra het mag) weer verder te gaan met onze Kinderraad. Basisschoolleerlingen van de groepen 6,7 en 8 uit Waterland zijn nog steeds welkom om aan deze Kinderraad deel te nemen.

Heeft u nog leuke ideeën en/of tijd en zin om ons team vrijwilligers te versterken, laat het ons dan a.u.b. even weten. U bent van harte welkom!