Vóór de vorstperiode zijn de mensen van Stadsbeheer al druk bezig geweest met de zogenaamde plantvakken in de wijk.
Door de vorst konden ze even niet verder, maar zodra het weer en mankracht (veel zieken) het toelaat worden al deze plantvakken weer beplant.

Tussendoor een klacht van een wijkbewoner door mogen geven aan de opzichter, die hierop afgelopen maandag direct contact met de meldster heeft opgenomen. Klacht wordt naar volle tevredenheid opgelost waarvoor dank en een pluim aan de mensen van Stadsbeheer.
Vandaag is Stadsbeheer op een eerder verzoek van ons, begonnen met het legen van de plantenbakken aan het Vlinderveen 500 nummers. De bedoeling is dat de plantenbakken lager en aan één kant van de weg wat kleiner worden gemaakt, zodat er een soort vluchtweg van een halve meter achter deze bakken voor de schoolgaande kinderen ontstaat.
Door deze straat, wat toch echt een woonerf is, wordt erg hard gereden en zoals de plantenbakken nu staan moeten de kinderen met het verkeer mee lopen. Hopelijk kunnen kinderen veiliger naar school als deze werkzaamheden klaar zijn. Graag doen we hierbij nogmaals de oproep om snelheid aan te passen in de wijk. Help kinderen veilig naar school … matig uw snelheid!