In augustus (zoals u ongetwijfeld nog wel zult weten ?) hebben wij een bericht geplaatst dat we op 13 december een wensboom gaan neerzetten op winkelcentrum Waterland. Omdat wij een zeer beperkt budget hebben, stelde Dennis (bedrijfsleider Jumbo) voor om de wensen in de reeds door hun geplaatste kerstboom naast het ingangspoortje bij de Jumbo te hangen i.p.v. in een aparte wensboom. Omdat wij het geld van o.a. uw donaties graag willen besteden aan leuke, nuttige dingen en/of evenementen voor de wijk en bewoners, hebben wij besloten in te gaan op dit aanbod. Wij zullen uw in de mail ontvangen wensen voor wijkbewoners symbolisch, in de vorm van een kerstbal in deze boom hangen en u voor kerst laten weten of en wanneer deze vervuld zullen gaan worden.
Wijkbewoners kunnen per mail een kleine wens doen voor een buur, zichzelf of een andere wijkbewoner. Na de feestdagen gaat dit project door onder de naam “een mooie dag voor een lach”, blijf dus uw wensen insturen.

Hoe doet u een verzoek voor een wens?
Stuur een email naar info@waterlandspijkenisse.nl met daarin:
Uw naam, adres en telefoonnummer, zodat wij contact met u kunnen opnemen voor extra informatie;
De naam en adres van degene voor wie u een wens wilt doen;
Een duidelijke omschrijving van uw wens en de reden waarom de wens gedaan wordt.

Vindt u dit een leuk initiatief en wilt u ook graag bijdragen aan het vervullen van de komende wensen in de vorm van geld of hulp?

Laat ons dat dan even weten op bovenstaand e-mailadres. Doneren kunt u via onze website www.waterlandspijkenisse.nl, alle steun is welkom, van kleine tot grote bedragen.

 Met elkaar, voor elkaar!