Wachten op nieuws van Sinterklaas is voor jonge olifantjes moeilijk en spannend. Dus gaan de Joepie’s op zoek naar avontuur bij Sjakie van de Hoek. Natuurlijk worden de sleutelhangers (gemaakt door de oma van ons helaas veel te vroeg overleden wijkgenootje Jayden*) meegenomen op hun tocht.

Zo komen we erachter dat er erg veel leuke dingen te koop zijn bij Sjakie en dat de sleutelhangers ook erg leuk in een kerstboom staan. Als Joep achter een gokapparaat terecht komt, moeten we helaas ingrijpen, daar is hij nog veel te jong voor.
Wil je voor Sint of kerst ook in het bezit komen van zo’n leuke knuffel (met een klein olifantje in de slurf dus 2 voor 1 prijs) of op zoek naar een ander geschikt cadeau, kom dan vrijblijvend binnen bij Sjakie van de Hoek in het oude Blokker-pand.
Een superzachte knuffel Joep kost € 9,95 en een sleutelhanger is er al voor € 5,-.

De opbrengst van de verkoop van de knuffels en sleutelhangers gaat gegarandeerd 100% naar Villa Joep (hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker) Sjakie is op dinsdag gesloten, maandag- vrijdag open van 12.00u tot 17.30u. Op zaterdag open van 10.00u tot 16.30u en is zelfs regelmatig op zondag geopend. Hou hiervoor de facebookpagina goed in de gaten.