Velen dragen al enige tijd een mondkapje in de publieke binnenruimtes, maar vanaf 1 december is de mondkapjesplicht echt een feit. Een ieder die zich vanaf die datum niet houdt aan deze plicht, riskeert een boete van 95 euro.
Om het dragen van een mondkapje, behalve voor ons aller gezondheid, voor nog een extra doel in te zetten hebben we vanuit Stichting WaterlandSpijkenisse een leuke actie. U kunt nl. bij ons een wasbaar exemplaar bestellen (op = op) voor slechts € 3,95 met ons logo en onze slogan, die zeker in deze tijd een heel duidelijke boodschap heeft.
Ieder mondkapje is apart verpakt in een hersluitbare verpakking. De totale opbrengst gaan we vervolgens voor de volle 100% doneren aan de Voedselbank of Villa Joep, hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker.
De Voedselbank aangezien ook in onze wijk helaas steeds meer mensen hiervan gebruik moeten maken vanwege de directe financiële gevolgen van Covid-19.
Voor Villa Joep hebben wij ons als stichting al vaker ingezet en zouden we ook met deze actie graag willen steunen. U mag beslissen naar welke van deze twee goede doelen de donatie zal gaan aan de hand van de volgende poll op  Facebookgroep WaterlandSpijkenisse
Bent u niet actief op Facebook en wilt u toch uw stem voor de Voedselbank of voor Villa Joep doorgeven, dan kan dat door uw voorkeur in een bericht aan onderstaand e-mailadres te sturen.
Voor het bestellen van het mondkapje en verdere informatie verzoeken wij u een mail te sturen aan info@waterlandspijkenisse.nl.
Ylonka