Bericht van ONS;

ONS tevreden; Wijkcentrum Waterland naar verwachting snel open.
In de vergadering van de commissie bestuur van gisteren heeft ONS Nissewaard een aanvullende vraag gesteld over de almaar uitblijvende opening van het wijkcentrum Waterland. Er lagen vanuit ONS reeds schriftelijke vragen inzake dit onderwerp en normaal wachten we de beantwoording hiervan ook netjes af maar door diverse ontwikkelingen deze week was een aanvullende vraag over de voortgang zeker op zijn plaats.

En hoe fijn dat deze aanvullende vraag gesteld is want er is nieuws!! De wethouder gaf in zijn beantwoording (wel met een kleine slag om de arm) aan dat na een goed gesprek met de vastgoedbeheerder de verwachting er nu ligt dat de gebruikers uiterlijk over twee weken het wijkcentrum in mogen!
ONS maakt met het opengaan van het wijkcentrum wederom een belofte waar uit het verkiezingsprogramma. We zijn echter vooral blij voor de gebruikers en bewoners die na lang wachten eindelijk gebruik mogen gaan maken van hun wijkcentrum Waterland.
#gemeentenissewaard #wijkcentrum #waterland #bewoners #buurtvereniging #bewonersvereniging Bewonersgroep Waterland @stichtingwaterlandspijkenisse @halloweenteamwaterland @wijkteamwenensan