De activiteiten van onze stichting hebben wij doelbewust stilgelegd om jullie en onszelf zoveel mogelijk te beschermen tegen besmetting met het coronavirus. Zolang de anderhalve meter afstand geldt en de besmettingen weer oplopen organiseren wij daarom geen activiteiten en blijft het boekenkastje ook in de opslag staan.
Achter de schermen zijn wij echter nog steeds druk bezig met bijvoorbeeld boodschappen doen voor de risicogroep wijkbewoners.

Mochten jullie leuke ideeën hebben waarbij de RIVM maatregelen gegarandeerd kunnen worden, dan helpen wij jullie graag bij het ondersteunen daarvan. Op dit moment worden er overal in Nissewaard voortuinmarkten georganiseerd wat op zich vreemd is want toen dat idee door Kim Vingerling-Vonk als alternatief voor Koningsdag geopperd werd op onze Facebookgroep, stond er binnen een kwartier handhaving op onze stoep.

Of je het nu wel of niet eens bent met de maatregelen staat niet ter discussie, wij willen geen enkel risico nemen en hopen daarmee op jullie begrip. Zodra de omstandigheden het weer toelaten willen wij sowieso een “Vier het Leven” feest organiseren en hopen jullie daarbij te mogen begroeten. Pas goed op jezelf en anderen, graag tot ziens.
Mede namens onze vrijwilligers,
Clarence, Ylonka en Sylvia.