Mocht u na de langdurige afvalquiz die in het verleden meermaals op onze Facebookgroep WaterlandSpijkenisse gehouden is nog steeds vragen hebben m.b.t. de afvalscheiding, stel ze aan Reinis! Onder de “Twijfels. Tot nooit.” berichten op de Facebookpagina van Reinis.
Bericht van Reinis;
“Twijfels. Die hebben wij soms allemaal. Welk afval moet waar? Moet ik mijn drinkpakken legen, voordat ik het weggooi? Hoor ik mijn plastic afval af te spoelen of kunnen ze met etensresten de PMD bak in? In welke container kan ik mijn kassabonnetjes kwijt? En hoe zit het precies met badeendjes…?
Ze vallen zeker niet onder kadavers. Toch?

Om deze twijfels uit de weg te ruimen, hebben wij iets nieuws bedacht. “Twijfels. Tot nooit.”

De komende weken zullen wij de meest gedeelde twijfels uit de weg ruimen. Zo wordt het scheiden van afval voor jou nóg makkelijker gemaakt.
Heb jij nog andere twijfels, die gerelateerd zijn aan afval? Dan kan je deze onder de “Twijfels. Tot nooit.” berichten plaatsen. Wij zullen ons best doen om deze twijfels voor je op te helderen.
Vandaag beginnen we met de meest voorkomende twijfel: Hoor ik mijn plastic afval af te spoelen?
Benieuwd naar het antwoord? Ga dan naar de Facebookpagina van Reinis
Samen werken aan een schoon en leefbaar Nissewaard.”