Dingdong….. Bent u van de egelopvang? Nou nee.
Twee gezellige dames hadden in de Bernisse een piepklein egeltje gevonden. Het beestje lag doodstil met een zwerm vliegen om hem/haar heen.
Gelukkig besloten de dames het diertje mee te nemen en had mevrouw één, een kuipje kattenvoer en een kartonnen doos in de auto. Nadat het egeltje zich tegoed had gedaan aan het voer, knapte het op.
Beide dierenambulances en Vogelklas Karel Schot waren niet te bereiken, door een tekort aan vrijwilligers. Ondertussen namen de dames het egeltje mee naar huis, waar ze goed voor het diertje zorgden en probeerden ze de volgende ochtend alsnog de juiste opvang voor het beestje te vinden.

Ben je dol op dieren en heb je een paar uurtjes tijd over in de week om het vrijwilligersteam van Dieren4U of de dierenambulance Zuid Holland Zuid te helpen? De dieren en de huidige vrijwilligers zullen je dankbaar zijn!
Te kleine, zieke of gewonde egel gevonden? Neem dan contact op met één van de dierenambulances of bel rechtstreeks naar vogel- en egelzorg De Houtsnip in Hoek van Holland.