Vrijdag 30 april mocht ik eindelijk het bij JUMBO Vlinderveen ingezamelde statiegeld voor de Sterrenwacht Tweelingen overhandigen. De maand maart heeft € 85,80 opgebracht. Dank jullie wel!

Ik mocht meteen even een kijkje binnen nemen en was verbaasd over de apparatuur en het uitzicht vanuit de koepel.
De Sterrenwacht heeft het (door corona) financieel moeilijk en kan alle hulp en donaties goed gebruiken.

Op dit moment is er behoefte aan een grote vliegenlamp (niet normaal hoeveel vliegen er in de koepel zitten) en is de rand van de koepel hard toe aan een nieuwe coatinglaag. Nu komt het vocht door de rand. Ken je iemand die in ruil voor wat reclame, een vliegenlamp heeft of iemand die met de coatinglaag iets kan betekenen, neem dan a.u.b.even contact op met de voorzitter of via een persoonlijk bericht op Facebookgroep Sterrenwacht Tweelingen.

Wisten jullie dat er ook een jeugdclub is bij de Sterrenwacht? Op dit moment kunnen en mogen er nog niet veel mensen naar binnen, maar elke hulp is welkom. Wij danken Jo de Rijke voor de tip en de klanten van #jumbovlinderveen voor de donaties.

De maand april heeft €106,05 voor Stichting Ad Vitam op gebracht. De maand mei zamelen wij statiegeld in voor Stichting ALS Nederland, wij hopen ook deze keer op jullie te mogen rekenen.