Waterland, en zeker het winkelcentrum en omgeving, heeft een grondige opknapbeurt nodig!
Tot zover zijn de meeste wijkbewoners het wel eens.

Omdat veel (direct betrokken) bewoners en ondernemers het (nog niet vaststaande) plan van Realconomy voorzichtig gezegd niet zien zitten zouden wij graag met een alternatief plan van ontwikkeling naar de gemeente willen stappen. Wij hebben een lokaal ontwerpbureau gevonden of beter gezegd, het ontwerpbureau heeft ons gevonden.

De bedenker heeft een heel nieuw plan ontwikkeld en hij zou die visie graag met de ondernemers en direct betrokken bewoners willen delen. De kosten van de visie worden gedragen door een ondernemer van het winkelcentrum. De input van de omwonenden is voor deze visie erg belangrijk, dus als u ideeën heeft, dan kunnen die in de visie meegenomen worden. Zo is er een uiteindelijke visie met én voor de bewoners en betrokken ondernemers van Waterland.

Daarom gaan wij binnenkort de deuren langs bij mensen die direct met deze ontwikkelingsplannen te maken krijgen. Dus bewoners en ondernemers van het winkelcentrum Waterland, Slakkenveen en andere omliggende woningen.
Mocht u niet thuis zijn, dan stoppen we een flyer in uw brievenbus. Is er op vrijdag 7 mei nog niemand aan de deur geweest en heeft u geen flyer gehad, stuur dan even een bericht naar info@waterlandspijkenisse.nl.

Op moment van dit schrijven hebben wij nog geen antwoord op onze laatste mail aan wethouder Bal gehad. Volgende week zullen wij nogmaals aandringen op antwoord op onze vragen bij deze wethouder.

©Stichting WaterlandSpijkenisse