Bericht van SK8TELITE.
“Woensdagavond 25 augustus werd gestart vanaf  Winkelcentrum Waterland Spijkenisse – Vlinderveen ter hoogte van onze sponsor Jumbo Vlinderveen Spijkenisse en Verhage Vlinderveen. Ook was Stichting WaterlandSpijkenisse aanwezig om ons te helpen en als sponsor.
Deze tocht hebben wij opgedragen aan Theo Barendrecht die ons als vaste motorbegeleider via het MBT ontvallen is in 2020 en een begrip was als vrijwilliger binnen Waterland.
Daarnaast kregen wij van de Jumbo als organisatie een prachtige bos bloemen. Daar worden we vrolijk van als organisatie. En bij de finish kregen we allemaal een lekker ijsje van Verhage.”

Bericht van Stichting WaterlandSpijkenisse;

Eind vorig jaar vroeg Graziëlla Barendrecht, dochter van Theo en Wilma, via de wensboom ( initiatief van JUMBO nl en Stichting WaterlandSpijkenisse met ondersteuning van gemeente Nissewaard) een vrachtwagenritje voor haar moeder Wilma aan. Helaas kon deze wens door de corona-maatregelen niet meteen verwezenlijkt worden. Nu er versoepelingen zijn leek het Stichting WaterlandSpijkenisse een mooi moment om de vrachtwagenrit gelijktijdig met de aan Theo opgedragen skaterit van vanavond te laten samengaan. Vrachtwagen van JUMBO was geregeld en chauffeur Peter van Dongen bood zich spontaan aan om met Wilma met de stoet mee te rijden.

Helaas brak Wilma vorige week haar voet op een gemene manier en moest de vrachtwagenrit afgezegd worden. Wilma en Graziëlla zijn vanavond wel aanwezig bij het eerbetoon voor hun veel te vroeg overleden echtgenoot en vader. Wilma kreeg uit handen van Daniëlle Fayak en Shaam Ramjiawan, namens JUMBO Vlinderveen, een mooi boeket en cadeautje aangeboden. Daniëlle deed tevens het aanbod om alsnog een rit te maken met de vrachtwagen als Wilma’s voet weer geheel genezen is. Ook de organisatie van SK8TELITE kreeg een mooi boeket aangeboden.

Stichting WaterlandSpijkenisse dankt JUMBO Nederland en JUMBO Vlinderveen in het bijzonder, voor het ter beschikking stellen van de vrachtwagen met chauffeur en de donatie van water en fruit. De organisatie van SK8TELITE danken wij voor de aandacht voor een mooi mens en vrijwilliger in hart en nieren Theo Barendrecht en voor het in ons gestelde vertrouwen.
FOTO’S; SK8TELITE/Spieke.nl