Bericht van Sk8teLite
“INSCHRIJVEN VOOR SK8TELITE GEOPEND!
Van 23-8 t/m 26-8 skaten we elke avond van 19:00 – 21:00 uur een ronde van ongeveer 15 km door de gemeente Nissewaard.
Let op: Om mee te doen moet je je dit jaar wel registreren vanwege het maximaal aantal deelnemers waar we plek voor hebben, en de op dat moment geldende corona-maatregelen. Als je inschrijving succesvol is, kan je op de avonden waar je aan mee doet vanaf 18:00 uur je deelnemersbandje ophalen op de startlocatie. Om 19.00 uur vertrekt de tocht, dus wees op tijd.

We zullen testen voor toegang toestaan zoals het kabinet het voorschrijft, met een geldige QR-code in de corona-check app (volledige vaccinatie, recent corona of een negatieve testen voor toegang-uitslag). Het is dus wel verplicht bij het ophalen van je bandje dat je deze kan tonen. Zonder kunnen we je helaas niet toelaten en kun je niet mee skaten.
Als je elke avond mee skate, heb je vier verschillende kleurenbandjes. Daarmee ontvang je op de laatste avond een medaille.

Dit jaar starten op de volgende locaties:
• 23-8 Winkelcentrum Akkerhof ter hoogte van Smeets Handgemaakt IJs, Murat Yuksel Albert Heijn Zomerakker Spijkenisse en Big snack Akkerhof
• 24-8 Winkelcentrum Groenewoud ter hoogte van Jumbo Groenewoud Spijkenisse.
• 25-8 Winkelcentrum Waterland ter hoogte van Jumbo Vlinderveen Spijkenisse
• 26-8 Winkelcentrum centrum ter hoogte van Bram Ladage Spijkenisse en Sport 2000 Spijkenisse en finishen op het haven plein ter hoogte van De jongens van waar we er nog even een feestje van maken.

Goed om te weten:
• Houdt de facebook pagina en je mail in de gaten voor belangrijke informatie en updates.
• We zullen de huidige maatregelen van het RIVM ten alle tijden hanteren.
We hopen jullie massaal te zien op deze editie en we maken er mooie avonden van!”
Aanstaande woensdag 25 augustus vertrek en finish vanaf winkelcentrum Waterland.