Op woensdag 24 februari plaatsten wij een bericht over schoonmaakpakketten die ons door Reinis beschikbaar zijn gesteld. Binnen een paar minuten ontplofte onze inbox en werden wij compleet verrast door de vele aanvragen. Ontzettend fijn om te zien dat ouders en kinderen zich samen inzetten voor een schone(re) wijk/leefomgeving. Jong geleerd is oud gedaan nietwaar?

Gisteren (donderdag 25 februari) hebben wij het beschikbare materiaal uitgedeeld en werd er door een paar kinderen direct serieus werk gemaakt van het zwerfafval rapen. Zij gingen aan de slag bij (en rondom) de grote speeltuin aan het Karperveen en hadden na twee uurtjes al vier volle vuilniszakken. Zij vonden zelfs een slee en een deel van een tent in de struiken. Wij zijn TROTS op deze kanjers!
Omdat wij al heel snel door de voorraad heen waren, hebben wij Reinis en de Gemeente Nissewaard gevraagd om meerdere pakketten voor de wijk en in de toekomst voor alle inwoners van Nissewaard beschikbaar te stellen. Dat wordt serieus bekeken.
Foto’s met dank aan Linda van Rijen.
Met elkaar, voor elkaar!