Dankzij een donatie van bewonersvereniging De Samenwerking en de statiegeldinzameling bij JUMBO Vlinderveen van de afgelopen maand, kunnen wij beginnen met het Lief & Leed potje.

De bedoeling van dit potje is dat wijkbewoners (Waterland) aan kunnen geven dat zij bijvoorbeeld voor nieuwe buren een bloemetje aanvragen, die vervolgens één van ons bij de aanvrager of bij de nieuwe wijkbewoners zelf af gaat geven. Ook een bloemetje voor een zieke buurman of buurvrouw behoort tot de mogelijkheden, net zoals bijvoorbeeld een klein cadeautje bij de geboorte van een nieuw Waterlandertje. Met de Lief & Leed pot hopen wij ervoor te kunnen zorgen dat er in onze wijk weer (meer) aandacht is voor elkaar.

Een “welkom thuis bloemetje” voor bijvoorbeeld buren die na een ziekenhuisopname weer thuis komen, nieuwe buren of een “buurtbaby” verwelkomen? Laat het ons weten via Facebookgroep Waterland Spijkenisse of door een mailtje te sturen aan info@waterlandspijkenisse.nl

Inmiddels hebben wij een kleinigheidje voor een nieuw Waterlandertje mogen bezorgen. Wij wensen de nieuwe papa en mama heel veel geluk en een mooi, gezond en liefdevol leven voor het kleine wondertje.

Met elkaar, voor elkaar!

Met dank aan bewonersvereniging De Samenwerking en JUMBO Vlinderveen.

Dankzij alle gulle gevers van statiegeldbonnen in februari, mochten wij €107,85 ophalen voor de Lief & Leed pot bij  #JumboVlinderveenSpijkenisse
Heel hartelijk bedankt allemaal. De eerste wijkbewoners hebben wij al kunnen we verrassen met een bloemetje.
Maart zamelen we geld in voor Sterrenwacht Tweelingen