Meestal weten ouders wel wat de dagelijkse beslommeringen zijn van hun kinderen zolang deze de lagere schoolleeftijd hebben. Zodra de kinderen de lagere school verruilen voor het middelbaar onderwijs, wordt het al moeilijker om te weten wat er speelt in het leven van de pubers buitenshuis.    

Om betrokken te blijven bij het leven van “onze” pubers willen wij dan ook 6 wekelijkse bijeenkomsten gaan organiseren waarbij het delen van kennis en informatie centraal staat.
Daarbij willen wij graag inspelen op de actualiteit en zullen o.a. de wijkagent, buurtpreventie en JOZ uitgenodigd worden om deel te nemen aan deze avonden.
Jullie zijn van harte welkom om je vragen en/of zorgen te delen op deze bijeenkomsten.
De eerste kennismakingsbijeenkomst is op zaterdag 11 maart a.s. van 19.00 uur tot 22.00 uur in wijkcentrum Waterland.
Jeugdagent Peter en onze nieuwe wijkagent Kelvin zullen (als de dienst het toelaat) op deze avond aanwezig zijn van 19.00 uur tot 20.00 uur. 

Om zicht te houden op het aantal mensen dat wij kunnen verwachten vragen wij jullie om via info@waterlandspijkenisse.nl even te laten weten of en met hoeveel personen jullie willen komen.
Het wijkcentrum is vol met 45 personen.
Organisatie Stichting WaterlandSpijkenisse in samenwerking met wijkteam de Rietlandjes.
Naar een idee van “Onwijze moeders” Rotterdam.
N.B.
Er worden op deze avonden (ter voorlichting) foto’s gemaakt. Indien je hiertegen vooraf geen bezwaar maakt bij de organisatie, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met fotograferen en publicatie daarvan op social media en pers.
Met elkaar, voor elkaar!
Graag tot ziens op 11 maart in wijkcentrum Waterland.
Vlinderveen 440.
Deur open vanaf 18.45 uur.