BERICHT VAN SPIEKE.NL

Donderdagavond (9-2-2023) heeft rond 20:15 uur een poging tot beroving plaatsgevonden in Vlinderveen in de wijk Waterland. De politie heeft vooralsnog niemand aangehouden. Omstanders melden dat het om de eigenaar van de sportschool zou gaan.

Door: Zoë van Baarle en Terence Hersbach      

Het slachtoffer zou ter hoogte van het Sportcentrum Spijkenisse in Waterland hebben gelopen, waar hij overvallen werd door vermoedelijk drie daders. Er zou geen buit zijn gemaakt, zegt de politie. Na het incident is het slachtoffer de sportschool binnengelopen, waar hij om hulp heeft gevraagd.

Ooggetuigen die het ook zagen hebben de politie benadert, waarna er ook een ambulance richting de sportschool is gestuurd. Het slachtoffer zou volgens getuigen zware verwondingen hebben. De politie heeft nog geen verdachten aangehouden. De vermoedelijke berovers waren er snel vandoor.”

N.B
Zoals te lezen in het bericht gaat het om de sportschool houder. Wij wensen Ronald heel veel sterkte en beterschap. Dat de drie daders maar snel gepakt en heel lang opgeborgen mogen worden.
Ronald heeft zich behoorlijk verweerd, we hopen dan ook dat de daders met behoorlijke verwondingen thuis zijn gekomen. Mocht je kind dus ineens onverklaarbare verwondingen hebben, vraag dan even door of nog beter, bezorg hem/haar even op het politiebureau!
Wie informatie of beelden heeft van deze laffe aanval wordt verzocht contact op te nemen met de Politie Basisteam Nissewaard