“Update Reinis-app
Sinds de laatste update van de app hebben wij van meerdere mensen gehoord dat een aantal functies van de app niet beter, maar minder goed gingen werken of soms zelfs helemaal niet meer bruikbaar waren. Daar waren we natuurlijk niet blij mee, en we zijn dan ook met spoed aan de slag gegaan met onze ontwikkelaar.

Wij willen iedereen die ons heeft voorzien van feedback bedanken. Het ontwikkelen en verbeteren van de app gaat soms ook gepaard met obstakels, maar mede dankzij een aantal behulpzame bewoners hebben wij de ontwikkelaars kunnen voorzien van de juiste informatie. Zo hopen we samen te blijven werken aan een goed functionerende, up-to-date Reinis-app voor alle bewoners. Bedankt voor het geduld!
Wat is nu de praktische oplossing? Wij raden iedereen aan om de app eenmalig van het toestel te verwijderen, en de meest recente versie van de app opnieuw te downloaden. Dit lijkt voor velen de problemen op te lossen! Werkt de app hierna nog steeds niet zoals het hoort? Mail of bel gerust, we horen het graag!”