Vandaag waren er een paar keer wat ongeregeldheden op de oversteekplaats. Automobilisten en fietsers die doorreden terwijl de coaches op de weg stonden.

Een voetganger op het fietspad tijdens dit spitsuur maakte het er ook niet beter op en over automobilisten die nog even snel achter de bus aan mee wilden racen daar hebben we even geen goed woord voor over. Wij staan daar niet voor niets dus graag weer even allemaal het goede voorbeeld aan de kinderen geven.

Wij kregen vandaag ook een paar keer de mededeling dat “ze ons niet gezien hadden”. Dat zou natuurlijk zomaar kunnen met druilerig weer en we willen jullie allemaal dan ook vragen om alle ramen goed schoon te maken voordat jullie gaan rijden. Wij gaan op zoek naar lichten om nog beter zichtbaar te zijn.

En voor alle kinderen en ouders/begeleiders die hun stinkende best doen om zo goed mogelijk naar de aanwijzingen van de oversteekcoaches te luisteren, hartelijk dank, jullie zijn kanjers!

Op 25 oktober 2021 staan de oversteekcoaches precies een jaar op de oversteek. Wij danken al die coaches die om uiteenlopende redenen helaas moesten stoppen met het coachen en danken alle coaches die er nog zijn voor hun inzet. Trots op zo’n club mensen die geheel vrijwillig in weer en wind staan voor de veiligheid van onze jeugd. Tot gauw.

Met elkaar, voor elkaar!