Even een update over de knutselclub en de kookclub. Beide activiteiten lopen erg leuk en elke week mogen we onze vaste klantjes maar ook steeds vaker nieuwe gezichten verwelkomen. En dat vinden wij natuurlijk ontzettend leuk.

Bij de knutselclub zijn gemiddeld zo’n 15 kinderen aanwezig. Meneer Piet neemt steevast 4 kinderen onder zijn hoede die gaan figuurzagen en daar komen ook prachtige creaties uit. Al die koppies gaan weer met een lach op hun gezichtjes naar huis met hun kunstwerk.

De kookclub telt 8 kokkies (meer kokkies zijn niet nodig anders blijven er niet genoeg werkzaamheden over) en dat zijn toch een paar gezellige kinderen. Deze keer hebben we alleen dames dus meneer Piet zit vanaf 16.30 u in een kippenhok want kakelen dat die dames kunnen. Daar er veel kinderen zijn die niet herkenbaar op internet mogen (en daar hebben wij alle begrip voor) blijven de foto’s achterwege. Maar bij beide activiteiten genieten alle aanwezigen met volle teugen en wij zijn blij en trots dat wij deze leuke dingen kunnen doen voor onze jonge wijkbewoners.

Jullie hoeven ons niet op ons woord te geloven hoor, kom gerust een keertje gezellig een bakje koffie of thee halen tijdens één van onze activiteiten. Graag tot ziens!