Op zaterdag 16 april is het dan eindelijk zover. Rond 14.00 uur zullen de wethouders Hamerslag en Soeterboek het wijkcentrum officieel openen. Jullie zijn van 13.00 uur tot 15.30 uur van harte welkom voor een hapje en een drankje. 

Wij hopen met alle andere vrijwilligers een enorm succes van het wijkcentrum te mogen maken. De afgelopen maanden hebben wij al “warm mogen draaien” en zijn onze activiteiten niet onopgemerkt gebleven. Leuk om te zien dat steeds meer mensen ons weten te vinden.

Wij hebben nog leuke ideeën die we t.z.t. zeker gaan uitvoeren met de hulp van onze vrijwilligers. Wat zijn wij trots op onze vrijwilligers, bijna allemaal heeft het leven hen behoorlijke klappen uitgedeeld en toch staan deze mensen altijd klaar voor een ander. Respect en een diepe buiging voor deze mensen. DANK JULLIE WEL KANJERS!

Voor de opening hebben wij een wijkliedje geschreven, het zal geen nummer 1 hit worden maar wij vonden het leuk om iets speciaals te doen. Gelukkig wilde Monique Verhoeven de door ons aangeleverde tekst aanpassen en inzingen zodat het in ieder geval goed in het gehoor ligt. We horen graag wat jullie ervan vinden.