Zaterdag 16 april was dan eindelijk de langverwachte opening van Wijkcentrum Waterland. Wethouders Martijn Hamerslag en Leon Soeterboek onthulden de naam van het wijkcentrum en openden daarmee officieel “De Kleine Rietlander”.
Het leek ons leuk om voor het wijkcentrum een liedje te maken maar hadden geen idee hoe we dat moesten aanpakken en….eerlijk is eerlijk, we hebben er de stem niet voor.

Daar heeft Monique ons fantastisch mee geholpen want de door Stichting WaterlandSpijkenisse aangeleverde tekst © heeft zij aangepast en ingezongen. SUPER!
Dankzij de muzikale omlijsting van duo Good Company (Monique en Peter) bleven trouwens heel veel passanten gezellig “hangen”. Duo Good Company komt uit Waterland en is gewoon te boeken hoor 😁

Als blijk van dank voor de 42 jaar lange inzet van de vrijwilligers van de inmiddels opgeheven Wijkgroep Waterland, hebben de huidige vrijwilligers in november vorig jaar een boom geplant in het Arboretum. Dank jullie wel!

We mochten ook nog een heerlijke donatie van Bizzzy’s Bakery ontvangen. Diverse smaken Donuts. Helaas hebben we maar 1 smaak vast kunnen leggen op foto 😁
Het was een mooie dag en we gaan er met elkaar een succesvol wijkcentrum van maken!
Als het licht aan is zijn jullie welkom voor een kopje (gratis) koffie of thee. Graag tot ziens en hele fijne paasdagen 🐰🐣🍀.
Wij danken alle aanwezigen voor hun komst en alle vrijwilligers voor hun inzet!