De kinderraadsleden hebben op woensdag 19 juni een ontzettend leuke en goed verzorgde middag gehad bij #JumboVlinderveen.

Raadsleden hebben van alles mogen doen en veel geleerd. Ze hebben een kijkje achter de schermen gehad en mee mogen helpen met het maken van pizza’s, vakken vullen, artikelen spiegelen en nog veel meer leuke bezigheden. Leuke verrassing was dat de zelfgemaakte pizza’s mee naar huis mochten.

Ondertussen werden de raadsleden behoorlijk verwend met allerlei lekkernijen en hebben ze zelfs nog een “goodie-bag” meegekregen. Een video-verslag en foto’s van deze leuke middag volgen nog.

Geld inzamelen (door uw statiegeld te doneren in de daarvoor bestemde box) voor Villa Joep is nog de hele maand juni mogelijk, uiteraard staan deze toppertjes daar helemaal achter.

kinderraad@waterlandspijkenisse

Iedereen die aan deze middag heeft meegewerkt… Heel hartelijk dank!

Kinderraad Waterland is op zoek naar nieuwe raadsleden. Kinderen uit de groepen 5, 6, 7 en 8 van basisscholen in Waterland (of die leeftijdsgroep woonachtig in Waterland) zijn van harte welkom om mee te denken, praten en-/of doen om Waterland leuker, beter, schoner en veiliger te maken.
Interesse? Stuur een mailtje naar info@waterlandspijkenisse.nl