Dat kerst dit jaar anders zal zijn dan dat we gewend zijn is duidelijk. Dat er door de pandemie meer mensen dan ooit eenzaam zijn is ook geen nieuws. Om onze medemensen toch een klein lichtpuntje te kunnen bieden willen wij graag kerstkaarten en tekeningen gaan inzamelen.

Wij mogen daarvoor weer een doos neerzetten bij Jumbo Vlinderveen (waarvoor onze dank) en willen jullie vragen om daar zoveel mogelijk kaarten en tekeningen in te doen, die wij vervolgens gaan bezorgen bij verpleeghuis De Es, bij bewoners van de Vijverhof en bij zoveel mogelijk alleenstaande en/of (eenzame) ouderen in onze wijk. De doos zal vrijdagmiddag 11 december geplaatst worden.
Hebben jullie nog ideeën die een ander gelukkig kunnen maken, stuur ons dan a.u.b. een berichtje via info@waterlandspijkenisse.nl dan gaan wij ermee aan de slag.

De mondkapjes van Stichting WaterlandSpijkenisse zijn net als de leuke sleutelhangers en knuffel Joepie’s nog steeds te koop. Leuk voor onder de boom! De sleutelhangers en knuffels zijn te koop bij Sjakie van de Hoek Kringloopwinkel (alle opbrengst 100% naar Villa Joep) De mondkapjes zijn nog steeds te bestellen via het eerder genoemde e-mailadres of via pb. Opbrengst hiervan gaat naar Villa Joep of de Voedselbank (stemmen via mail kan nog).
De doos staat en de eerste kaarten zijn al binnen, hoe leuk is dat? Kerstkaarten en tekeningen kunnen ook bij Sjakie van de Hoek (Kringloopwinkel) ingeleverd worden.