Bericht van Reinis.
In verband met de feestdagen hebben wij een aangepast ophaalschema voor PMD (minicontainer), GFT (minicontainer) en ondergrondse containers. De ondergrondse containers worden op 25 december (eerste kerstdag), niet geleegd. Om je wensen toch tegemoet te komen, zal Reinis de ondergrondse containers wél op 26 december (tweede kerstdag) en 27 december legen.
Geen zorgen! Wij zullen de ondergrondse containers pas na 12:00 uur legen. Zo kan je nog uitslapen en rustig aan je dag beginnen. De aangepaste ophaaldagen zijn in de afvalkalender te vinden. Maak hiervoor gebruik van de website of de Reinis-App.
Ook tijdens kerst en nieuwjaar staat Reinis voor je klaar.
Samen zorgen wij voor schone feestdagen!

Kerstboom? Reinis haalt het op!
Het einde van 2020 is in zicht. Dit betekent dat wij ons best doen om ervoor te zorgen dat het jaar schoon wordt afgesloten. Daarom zeggen wij nee tegen zwerfkerstbomen! Ook dit jaar heeft u de mogelijkheid om uw kerstboom in te leveren. Wij zullen ervoor zorgen dat de bomen op een duurzame wijze worden opgeruimd. Zo zullen de kerstbomen worden versnipperd, waarna het materiaal wordt gecomposteerd. Er vindt dus geen verbranding van kerstbomen plaats.

Maatregelen corona.
Wij willen uw kerstboom op een veilige manier ophalen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om direct contact met u te voorkomen. Hierdoor zullen wij de kerstbomen niet huis-aan-huis ophalen en ontvangt u geen €0,50 cent bij het inleveren van uw kerstboom. U krijgt van ons de mogelijkheid om uw kerstboom op twee officiële momenten aan te bieden. Deze momenten kunt u via de Reinis- App of de website terugvinden in de Afvalkalender. U kunt uw kerstboom om 07.30 uur aanbieden op een logische plek aan de openbare weg, die makkelijk bereikbaar is voor onze ophaalvoertuigen. Woont u in een wijk met minicontainers? Bied dan uw bomen aan op de clusterplaatsen van de minicontainers.
Wij wensen u alvast prettige en veilige feestdagen. Met de extra wens dat wij volgend jaar met ál onze dierbaren de feestdagen kunnen doorbrengen.
PS.
Wij kunnen geen kerstballen, slingers en lichtjes composteren. Vergeet u niet alle versieringen te verwijderen, voordat u uw kerstboom aanbiedt?
Samen zorgen wij voor duurzame feestdagen!