Mede namens al onze vrijwilligers wensen wij u allen een gezond, liefdevol en fantastisch 2021 toe. Laten we hopen dat we dit jaar weer ouderwets onze dierbaren kunnen knuffelen, alle winkels hun deuren weer mogen openen en het ons oude vertrouwde leven weer op kunnen pakken.

Wij hebben in het verleden mooie dingen mogen doen en hopen dit jaar weer mooie acties te kunnen organiseren. De wensboom loopt sowieso door dit jaar, dus als u een wens heeft voor een inwoner uit de wijken Groenewoud, Maaswijk of Waterland, dan kunt u nog steeds een aanvraag indienen via info@waterlandspijkenisse.nl

Helaas is het niet gelukt om voor de kerst de eerste wens te vervullen, maar zijn wij druk bezig om die wens wat later dan gewenst, toch door te laten gaan.

Wij hopen dat iedereen zich weer een beetje wil bekommeren om alleenstaande en/of oudere buurtjes en dat we weer een beetje toleranter met elkaar om mogen gaan. Laten we wat meer op elkaar passen in plaats van op elkaar letten. Wij danken iedereen die het verschil heeft gemaakt het afgelopen jaar.

Met elkaar, voor elkaar!

Clarence, Ylonka en Sylvia