Els Barendregt startte voor oud en nieuw de “ik kom je helpen” campagne. Hieronder het bericht waar wij vierkant achter staan! Met elkaar, voor elkaar!

“Een hart onder de riem van de politie en andere hulpverleners.
Doe je ook mee door iets creatiefs in te geven en dit bericht te delen? Het is namelijk de hoogste tijd om pal achter onze politie en andere hulpverleners te gaan staan.


Waarom? Omdat we ze keihard nodig hebben en zij zich elke dag weer inzetten voor ons. Bovendien kunnen we het de zorg niet aandoen dat zij het extra druk krijgen door drank, drugs, vechtpartijen en mensen die hun eigen vuurwerk gaan maken. Kortom, NIET DOEN dus.

Ron de Vos (MonkiBiz), Joke van Woesik-Laoutaris -> George (Paperbilities) en John Körver (Kurf.nl – cartoonist & sneltekenaar) onderschrijven dit door hun creatieve uitingen. Deze gaan we de komende dagen op de sociale media delen. Ron de Vos heeft het ontwerp van bijgaande foto gemaakt en bijt hiermee de spits af.

Heb je zelf een tekening, foto of een gedicht belangeloos te delen om de hulpverleners een hart onder de riem te steken? Stuur een email naar hulpverleners@gelukkigeklant.nl en we nemen je creatieve uiting mee.

Een hulpverlener staat altijd voor je klaar.
#respectvoorhulpverleners #respectvoordezorg #hulpverleners #zorg #zorgvoorelkaar #politie #brandweer ”

#metelkaarvoorelkaar