Een mooi initiatief van een (voormalig) Waterland wijkbewoonster………

Ik ben Teresa Salaz 53 jr zelf heb ik de diagnose kanker ik ga moedig de strijd aan en naar omstandigheden voel ik mij goed, omdat ik besef wat deze ziekte inhoud wil ik iets betekenen voor de kinderen met kanker, ik ben dus begonnen met een project zelf verzonnen om geld in te zamelen voor Kika.

Zal het kort uitleggen, ik maak zelf de emoties bekers deze zijn bedoeld voor bijv. zieke kinderen maar ook gewoon kinderen en zelfs volwassen in het gezin omdat wij als mens denk ik vaak veel emoties bezitten en er niet altijd over willen, kunnen of durven praten is deze beker een middel om dit makkelijker te maken …op een briefje schrijf je de gedachten of emoties deze stop je in de beker en na een week of maand … paar dagen kan natuurlijk ook kan je als gezin samen om de tafel en de briefjes lezen om de emoties bespreekbaar te maken en hier makkelijker mee om te gaan …
je kan de beker natuurlijk ook voor jezelf houden als kind zijn er ook dingen die je misschien niet wil delen maar wel even kwijt wil.

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te bereiken zodat ik veel emoties bekers mag gaan verkopen want de opbrengst gaat verdeeld naar Kika, en het vergeten kind.

de kosten van de bekers zijn €5,- per beker

Ik heb div. bekers al klaar liggen maar mocht je denken ik wil er graag 1 naar wens kleur of versiering dat is allemaal mogelijk, je kan mij dan een pb sturen.

groetjes Teresa

Zie ook Emoties bekers

.