Het jaar 2019 is bijna ten einde en een nieuw decennium breekt straks weer aan. Voor ons, als bestuur van de stichting, betekent dit terugblikken op een jaar waarin we veel leuke en nuttige zaken hebben kunnen waarmaken dankzij de hulp en medewerking van onze lieve vrijwilligers, gemeente en andere organisaties én uiteraard u als wijkbewoners. Maar natuurlijk ook vooruitkijken op een jaar waarin we ons absoluut verder willen inzetten voor het doel dat we bij onze oprichting in 2017 voor ogen hadden, n.l. de saamhorigheid terug te brengen en de wijk leuker, veiliger en sterker te maken.

Zo is ook in 2019 onze Kinderraad Waterland bijna wekelijks (buiten de vakanties om) bijeengekomen om ideeën over de wijk te bespreken en uit te voeren. Verder heeft SWS (Stichting WaterlandSpijkenisse) diverse knutselevenementen georganiseerd, is er o.a. de Koningsdagviering met kleedjesmarkt, het jaarlijkse straatje vegen in Slakkenveen, Veiligheidsdag en -demonstraties, de maandelijkse overleggen met Stadsbeheer, de acties voor Villa Joep, de afvalquiz, overleg tussen wethouders en jongeren uit de wijk, etc. etc.

Voor komend jaar staat dit ook allemaal weer op de planning en is het o.a. de bedoeling dat #Powerouder gelanceerd wordt, een project van SWS i.s.m. JOZ. Kortom, we gaan ons óók in 2020 weer ten volle inzetten voor de wijk!

Onze dank gaat uit naar iedereen die ons heeft geholpen (zie lijst hieronder), aangezien elke inspanning belangrijk is in het grote geheel der dingen.
Rest ons u allen fijne kerstdagen toe te wensen en een liefdevol en gezond 2020. Laten we hopen dat het een jaar zal zijn waarop we de volgende december weer met veel trots op onze wijk kunnen terugkijken!

Sylvia Kats, Clarence Klos en Ylonka Witsenburg

#vrijwilligersstichtingwaterlandspijkenisse #kinderraadwaterlandspijkenisse #wijkgroepwaterland #sitiweb #wit&goed #poolcentrumkeus #sportcentrumspijkenisse #ustagrillrestaurant #primerawaterland #meesterbakkervoskamp #begentle #sjaka’sfishheaven #uwtopslijterG&E #jumbovlinderveen #gemeentenissewaard #stadsbeheer #stichtingjoz #roelvandeursen #spieke #terencehersbach #theoteitsma #linqmedia #newyorksteppers #antwerpensteppers #arlindalima #joopvanderhor #elsbarendregt #moveoncommunicatie #olifantuitlogeren #villajoep #zécarlos #woonbron #maasdelta #reinis #buurtpreventie #brandweernissewaard #politienissewaard #patrickderaad #boasnissewaard #joni’sverhuurenavontuur #skatelight #vvcs #cbsdeduif #obsdeveenvlinder #kbsdewegwijzer #montessorischool #taalschooldekameleon #ehbonissewaard #ruisvis #nam #cprw #huurdersverenigingdesamenwerking #opmeerverhuurservice #allewijkbewonersvoorhetinonsgesteldevertrouwen