Namens de met olie besmeurde zwanen, andere (water) dieren en de vrijwilligers, die zich met hart en ziel hebben ingezet om deze dieren te vangen, verzorgen en te wassen, bedanken wij de wijkbewoners van Waterland,  Jumbo Vlinderveen en meesterbakker Voskamp voor de hartverwarmende hulp die na een oproep op gang is gekomen.

Handdoeken, dreft en andere gevraagde hulpmiddelen werden bij Dennis Bos (vrijwilliger dierenbescherming) afgeleverd, waardoor zijn huis, tuin en schuur in een mum van tijd vol stonden. Overweldigend dat zoveel mensen meeleven en hulp en goederen aanboden.

Wijkbewoners in actie

Binnen mum van tijd gevraagde goederen binnen.

Jumbo Vlinderveen doneerde eten en drinken voor de vrijwilligers en ook meesterbakker Voskamp hielp mee en doneerde voor dertig vrijwilligers een lunch.

Heel hartelijk dank allen.

Jumbo doneerde twee achtereenvolgende dagen eten en drinken voor de vrijwilligers

Meesterbakker Voskamp doneerde broodjes, rozijnenbollen en eierkoeken.

Helaas gaat de hulpactie nog steeds door, want hoewel er al heel veel waterdieren zijn (op)gevangen, zwemmen er nog minstens evenveel met olie besmeurd verenpak rond. Wilt u nog hulpgoederen, eten en/of drinken doneren, neem dan alstublieft even via facebook contact op met Dennis Bos 

Met elkaar, voor elkaar!