Linda van Rijen, de creatieve begeleidster van de knutselclub van Wijkgroep Waterland, moet door omstandigheden helaas stoppen met haar werkzaamheden voor de knutselclub. De reden en een oproep heeft zij zelf in een bericht samengevat.

“Lieve Waterlanders,
Om privé-redenen heb ik helaas moeten besluiten te stoppen met de knutsel- en zaagclub….ik ga het knutselen met de kids erg missen…
Ik deed de knutselclub in mijn eentje.. en er kwam altijd een trouwe groep kinderen…
Omdat ik graag zie dat de knutselclub word voortgezet, ben ik op zoek naar een opvolger…
Dus…..
BEN JE CREATIEF? Vind je het leuk om samen met de kinderen (en hun ouders) creatief bezig te zijn? En heb je de woensdagmiddagen tijd?
DAN BEN IK OP ZOEK NAAR JOU!
Voor vragen/meer info stuur mij dan een pb.
U mag mij ook een mailtje sturen: l-groeneveld@hotmail.com
Creatieve groetjes!

Linda van Rijen

Wijkgroep Waterland”.

Wij danken Linda voor haar creatieve inzet voor onze kleine wijkgenootjes en wensen haar het allerbeste en veel geluk. De kinderen, Wijkgroep Waterland en Stichting WaterlandSpijkenisse gaan haar missen.