Bericht van REINIS;
Het is de Week van de AfvalHelden! Deze week is het voor ons van belang om onze medewerkers extra te waarderen! Máár… wij hebben ook iets voor onze jonge Nissewaarders! Reinis wil graag de jongeren betrekken bij de wereld van afval. Zij zijn immers onze toekomst. Daarom hebben wij een leuke winactie. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar maken kans om AfvalHeld voor een dag te worden!
Tijdens deze dag zullen ze bijna alles doen wat onze medewerkers ook doen. Een rit in een afval-ophaalvoertuig maken, een kijkje nemen op de Stadswerf en mensen helpen. De dag wordt opgenomen en zal daarna gepubliceerd worden op onze pagina. Aan het eind van de dag, ontvangen de kinderen een écht Junior AfvalHeld- diploma!
Hoe kunnen de kinderen meedoen?
Stuur ons een motivatievideo van ongeveer 30 seconden. Hierin vertelt jouw kind waarom hij of zij mee wil doen aan de winactie en waar ze bijvoorbeeld benieuwd naar zijn. De video mail je vervolgens naar project@reinis.nl .Vergeet niet de naam + achternaam en de leeftijd van je kind toe te voegen! Vervolgens zullen wij ongeveer twee weken de tijd nemen om een aantal winnaars uit te kiezen. Hierna volgt een aparte planning.
Maatregelen Corona en veiligheid;
Onze begeleiders dragen te allen tijde een mondmasker. Kinderen tot en met 12 jaar zijn niet verplicht een masker te dragen. Dit mag natuurlijk wel, indien ze dit willen. Kinderen korter dan 1.35m zullen een rit maken in een straatveger. Verder worden alle kinderen voorzien van handschoenen, een afvalknijper én een veiligheidshesje.
Wil jij jouw kind een leuke dag laten beleven? Laat hem of haar dan meedoen aan de Junior AfvalHeld- winactie!
🎊Samen vieren wij de Week van de AfvalHelden!🎊

 

 

 

 

 

 

 

 

Statistieken weergeven
1,3 d. Berichtbereik
Jacqueline van Vuuren en 7 anderen
1 opmerking
Leuk

Opmerking plaatsen