WE HEBBEN WEER EEN WINACTIE!!

Omdat wij als Stichting WaterlandSpijkenisse staan voor onze wijk en graag het positieve gevoel voor én in Waterland willen terugbrengen/behouden, gaan wij weer een leuke winactie starten.

❄❄❄ Winter Wonder Waterland ❄❄❄

Hoe werkt het:

Voor onze actie mogen alle inwoners van Waterland één of meerdere foto’s insturen van het mooiste stukje Waterland in de winter. Het is hierbij uiteraard niet de bedoeling dat u een foto instuurt van bijvoorbeeld uw tuin in de sneeuw o.i.d., maar van een (voor iedere inwoner van onze mooie groene wijk) duidelijk herkenbare plek.
Nu zou het leuk zijn als we de komende weken nog sneeuw zouden krijgen, maar dit is niet per se noodzakelijk voor de winnende foto. Ook hoeft de foto niet actueel te zijn, zolang het maar duidelijk een foto betreft van Waterland in de winter. Van alle inzendingen kiezen wij er één als winnaar en deze zal het komende winterseizoen als omslagfoto van onze Facebookgroep ‘WaterlandSpijkenisse’ te zien zijn. Bovendien ontvangt de winnaar van ons een prachtig kerstpakket om u te bedanken voor uw bijdrage aan het positiviteitsgevoel in de wijk.

U kunt vanaf vandaag uw inzendingen insturen via een reactie onder dit bericht, of via een e-mail aan ‘info@waterlandspijkenisse.nl’. De actie loopt tot en met woensdag 18 december 23.59 uur, de inzendingen die daarna nog binnenkomen kunnen niet meer worden meegenomen in deze actie. Op donderdag 19 december maken wij de prijswinnaar bekend en de prijsuitreiking zal plaatsvinden op één van de daaropvolgende dagen i.o.m. hem of haar.

Deelname aan de actie betekent dat u op de hoogte bent van en instemt met de volgende voorwaarden:

• U bent woonachtig in Spijkenisse Waterland

• U gaat akkoord met het plaatsen van uw winnende foto als omslagfoto op Facebookgroep ‘WaterlandSpijkenisse’ en geeft tevens toestemming deze door Stichting WaterlandSpijkenisse naar eigen inzicht in de toekomst te laten gebruiken.

• Stichting WaterlandSpijkenisse kiest de winnende foto.

• Over de uitslag van de fotowedstrijd kan niet worden gecommuniceerd.

Foto ter illustratie