????And The Winners Are …????

Zoals beloofd is hier de uitslag van onze fotowedstrijd. Wat hebben wij genoten van al uw inzendingen! Het zou voor ons onmogelijk geweest zijn om een keuze te maken tussen al deze lieve viervoeters, natte neusjes, gevederde vriendjes en vrolijke Fransjes, dus een geweldig dankjewel aan alle stemmers voor hun hulp daarbij. Gisteren meldde ik u al (op de Facebookgroep) dat de stemmen geteld waren, hierbij is rekening gehouden met dubbele stemmers (een stem uitgebracht door dezelfde persoon op dezelfde foto zowel op pagina als in groep geldt dus als 1 stem).

Wij mogen de volgende winnaars feliciteren:

* In de categorie Honden, Muffin van Bianca Breemer

*In de categorie Katten, Sioux en Pixi van Janita Glerum

*In de categorie andere kleine huisdieren, het prachtige konijn Fluffy van Katinka Hakkert

Aan alle prijswinnaars wordt vandaag een pb gestuurd om een afspraak te maken voor de prijsuitreiking en het maken van een foto daarvan, welke op een later tijdstip zal worden gepubliceerd op onze pagina (Stichting WaterlandSpijkenisse), in onze groep (WaterlandSpijkenisse) en op onze site (www. waterlandspijkenisse.nl).

Verder willen wij alle deelnemers aan de wedstrijd hartelijk danken voor hun prachtige inzendingen, en hen en alle andere wijkbewoners die mogen genieten van het gezelschap van hond, kat, konijn, cavia, papegaai etc. etc. een hele fijne dierendag toewensen!

Ylonka.