Volgens huis aan huisblad Groot Nissewaard zou winkelcentrum Waterland, net als voorgaande jaren. afgezet worden met hekken op oudejaarsavond.

Helaas is er ergens in de communicatie iets misgegaan en zijn er geen hekken op het winkelcentrum aangebracht. Nadat ondernemers contact met ons opnamen om te vragen hoe of wat, hebben wij contact opgenomen met wethouder Mijnans. Ik heb het al eerder gezegd en ik zeg het gewoon nog een keer, die man geeft gewoon altijd keurig netjes antwoord en gaat actief op zoek naar oplossingen.

De heer Mijnans heeft op onze vraag burgemeester van Oosten ingeschakeld, die ons helaas moest vertellen dat er geen hekken meer gebracht/geplaatst zouden worden.

De burgemeester heeft inmiddels overleg met politie Nissewaard gehad en de politie heeft aangegeven om tijdens hun surveillances (en bij meldingen) Waterland extra in de gaten te houden.

Wij willen de bewoners van het winkelcentrum vragen om vanavond/vannacht extra alert te zijn en bij onraad direct contact op te nemen met de politie op 0900-8844 en bij spoed natuurlijk 112 te bellen.

Dank jullie wel allemaal. Een fijne/ veilige jaarwisseling en graag tot volgend jaar