Het was de oplettende wijkbewoner vast al opgevallen dat Wijkgroep Waterland nergens in de communicatie met betrekking tot het nieuwe wijkcentrum werd genoemd.

Stichting Wijkgroep Waterland werd op 27 juli 1979 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en bestond dus afgelopen jaar 42 jaar!

Al die jaren zijn er vele vrijwilligers van Wijkgroep Waterland actief geweest om het voor alle wijkbewoners leuker, mooier en gezelliger te maken. Helaas heeft het bestuur van Wijkgroep Waterland de moeilijke keuze gemaakt om per 1 januari 2022 Wijkgroep Waterland na 42,5 jaar op te heffen.

Wat betreft de kookclub voor kinderen/55+ en de knutselclub van de woensdagmiddag hebben wij goed nieuws….die zijn aan Stichting WaterlandSpijkenisse toevertrouwd, waarvoor onze hartelijke dank!

Wij gaan ons best doen om het succes van Wijkgroep Waterland met deze activiteiten voort te zetten.

Wij danken alle vrijwilligers van Wijkgroep Waterland die door de jaren heen belangeloos en met veel enthousiasme hebben klaargestaan voor onze wijk. Jullie hebben de wijk vanaf het begin een stukje mooier gemaakt en bijgedragen aan een wijk waar men nog naar elkaar omkijkt. DANK JULLIE WEL!

Stichting WaterlandSpijkenisse wenst u allen het allerbeste en dankt Wijkgroep Waterland voor het in ons gestelde vertrouwen. Graag tot ziens!

Kookclub Het Theelepeltje gaat vanaf heden verder als Kookclub WaterlandSpijkenisse en de Knutselclub gaat, onder leiding van Esmé Teegelaar-Spekman, vanaf heden verder als Knutselclub WaterlandSpijkenisse waarvan de activiteiten te volgen zijn op Facebookgroep Knutselclub WaterlandSpijkenisse.

Dit bericht is vóór publicatie ter informatie en goedkeuring aangeboden aan Stichting Wijkgroep Waterland.