Door het coronavirus is Jerry de Bruijn, (tijdelijk) opvolger van Patrick de Raad, nog niet in staat geweest om een spreekuur voor wijkbewoners te organiseren.

Op onze vraag of een digitaal spreekuur een mogelijkheid zou zijn, reageerde Jerry enthousiast. Wij gaan proberen om Jerry live in een uitzending op onze Facebookgroep WaterlandSpijkenisse te krijgen alwaar hij de vragen van bewoners direct zou kunnen beantwoorden.

Omdat dit live in de groep te zien zal zijn, vragen wij u met klem om ons via info@waterlandspijkenisse.nl GEEN PRIVACYGEVOELIGE informatie (namen en adressen etc.) door te geven. Dit kan u natuurlijk wel in een persoonlijk gesprek met de wijkagent doen. Jerry is te bereiken via een DM op zijn Instagramaccount of door een terugbelverzoek in te dienen via het algemene politienummer 0900-8844.

Wij communiceren een week van tevoren wanneer dit spreekuur zal plaatsvinden en herhalen dit bericht een dag voor én op de dag zelf nogmaals op onze groep.
Omdat het voor ons allemaal spannend is zo’n eerste keer, vragen wij u om uw algemene vragen alvast door te geven via info@waterlandspijkenisse.nl zodat de wijkagent zich kan voorbereiden. Ook als u liever anoniem wilt blijven kunt u een mail sturen naar bovenstaand mailadres.

Datum en tijd nu nog niet bekend, wij houden u op de hoogte.

Foto: Instagram Wijkagent Waterland-Hekelingen.