Inmiddels alweer iets meer dan een week geleden kregen wij van onze wijkagent Jerry de Bruijn te horen dat hij ons binnenkort gaat verlaten. Jerry gaat als wijkagent in een andere gemeente zijn beste beentje voorzetten.

Wij zijn eigenlijk best heel erg van slag van dit nieuws want wij kennen Jerry als een enthousiaste aanpakker die vervolgens een leuk verslag van zijn activiteiten op Instagram zet. Alleen daarvoor gaan we hem al missen. Helaas is het nog afwachten of er een opvolger voor Jerry komt. Wij wensen hem in ieder geval een fijne nieuwe uitdaging en werkplek en danken Jerry voor zijn actieve inzet voor onze wijk de afgelopen jaren. Dank je wel wijkagent_waterland_hekelingen. Jerry, we gaan je missen!
Jerry is op 18 mei voor het laatst in onze wijk werkzaam. Wie nog in gesprek wil met Jerry of wie persoonlijk afscheid van hem wil nemen kan een afspraak maken via DM op zijn Instagram account of door een briefje in envelop in zijn postbus te doen. De postbus is te vinden om het hoekje van de deur in het wijkcentrum.