In december 2017 heeft Stichting WaterlandSpijkenisse in samenwerking met JUMBO Vlinderveen een wensboom geplaatst voor wijkbewoners die wel een opkikkertje konden gebruiken. Wat was dat mooi om te mogen doen, door de ontroerende reacties die wij kregen van de mensen waarvoor wij een wens mochten vervullen.

Nu, 3 jaar later in een bijzonder roerige tijd werden wij door een medewerker van de gemeente Nissewaard benaderd of wij mee zouden willen werken aan een nieuwe wensboom samen met enthousiaste JUMBO Spijkenisse filialen. Natuurlijk willen wij dat! Juist rond kerst voelen veel mensen zich eenzaam en helaas zal dit door de aangescherpte coronamaatregelen dit jaar nog vele malen erger zijn. Eenzaamheid komt tegenwoordig jammer genoeg steeds vaker voor bij ouderen, mantelzorgers maar ook bij jongeren. Voor deze groepen is de wensboom bedoeld.

Om opstoppingen bij de JUMBO filialen te voorkomen gaan wij beginnen met een “digitale wensboom” die, zodra de maatregelen het toelaten, ook fysiek in de winkels zullen komen te staan. Daarover later meer.

Iedereen die een wens heeft voor een bewoner uit de wijken Waterland, Groenewoud of Maaswijk kan een berichtje sturen aan info@waterlandspijkenisse.nl
Wat zet u in het bericht;

Wens voor: naam en adres.

Beknopte reden waarom u graag een wens voor deze persoon in vervulling ziet gaan.

Wens afkomstig van; uw naam.

De aanvraag moet natuurlijk wel realistisch zijn.

Het streven is om vóór de kerst wat wensen te vervullen maar de wensboom blijft ook na de kerst doorgaan.
Na de kerst wordt uit de binnengekomen wensen éénmaal per twee weken één wens per wijk getrokken. De niet getrokken wensen blijven in de wacht staan tot de volgende trekking, dus na twee weken voor iedere wens een nieuwe kans.

Met elkaar, voor elkaar!