Als niets meer is zoals het was…..

Stichting WaterlandSpijkenisse start een inzamelingsactie voor de bewoners van de Es Argos Zorggroep. De Es biedt een thuis aan ouderen die door lichamelijke of psychische aandoeningen niet meer zelfstandig kunnen wonen. Ook is er een dagbesteding voor zelfstandig wonende ouderen met dementie. Het is een eigentijdse omgeving met brasserie, markten, dansfeesten en creatieve workshops.

WAAROM EEN TOVERTAFEL?

Wij willen graag gaan sparen voor de Tovertafel Original, omdat we niemand willen vergeten. Mensen die lijden aan dementie hebben stimuli nodig die hen, ook al is het maar voor even, terug brengen naar een wereld die zij zijn vergeten. Kinderen en dieren kunnen zo’n prikkel zijn, maar ook De Tovertafel kan deze bewoners en hun familie/verzorgenden waardevolle geluksmomenten bezorgen en op die manier bijdragen aan de kwaliteit van leven.

WAT GAAN WE DOEN?

Wij gaan regelmatig berichten plaatsen in onze facebook groep Waterland Spijkenisse. Via de nieuwsbrief van waterlandspijkenisse.nl plaatsen we updates over de voortgang van de actie en er zal zo nu en dan ook in persberichten melding worden gemaakt. Verder hebben wij ook een kinderraad, die aan de slag gaan om leuke acties te bedenken en uit te voeren. We hopen dat we op uw steun en donatie mogen rekenen. Elke cent is van harte welkom. Helpt u ons mee?