Een stichting die is opgericht door ouders die hun vierjarige zoontje Joep verloren aan neuroblastoom, een specifieke en zeldzame vorm van kinderkanker. Omdat het een zeldzame vorm is, had het geen prioriteit om onderzoek naar te doen. Daar heeft Villa Joep verandering in gebracht door aandacht en sponsoring te vragen voor neuroblastoom. Elke cent die binnenkomt gaat rechtstreeks naar onderzoek. Het grootste succes tot nu toe is dat er dankzij het geld dat door Villa Joep is binnen gebracht een oorzaak is gevonden van neuroblastoom.

Nu de oorzaak is ontdekt, wordt de zoektocht naar een medicijn begonnen…..

Het olifantje was het lievelingsdier van Joep.
De moeder olifant in het logo beschermt de baby met haar slurf. Sinds de oprichting van Villa Joep is deze zorgzame moeder olifant met baby de mascotte van de stichting.
Speciaal voor Villa Joep organiseert Move On communicatie de campagne “Olifant uit logeren”
Voor slechts 100 euro komt Olifant Joep een week bij u logeren, inclusief een fotosessie en een uitgebreide vermelding op website en social media.
Olifant Joep wordt altijd vergezeld door een klein aantal kleine Knuffel-Joepies, die voor 9,95 euro per stuk te koop zijn.
Leuk als bijvoorbeeld kraamcadeautje of in kerstpakket.

Bedrijven, instellingen, scholen, verenigingen, particulieren … Olifant Joep logeert graag overal!

Jumbo Vlinderveen heeft Olifant Joep uitgenodigd voor een logeerpartij en zal daar dus binnenkort in de winkel te zien en te aaien zijn.
We hopen dat velen het voorbeeld van Jumbo zullen volgen om extra inkomsten voor Villa Joep binnen te halen. Helpt u mee?

Kijk op www.olifant-uit-logeren of www.villajoep.nl voor meer informatie en/of aanvraag logeerpartij van Olifant Joep.