Zodra het weer kan, mag en veilig is willen wij (Stichting WaterlandSpijkenisse) graag een ‘Vier het Leven’ feest organiseren op winkelcentrum Waterland om de ondernemers een steuntje in de rug te geven. Het zal een evenement worden waarbij, behalve samen zijn onder het genot van muziek, eten en drinken, aan alle ondernemers op ‘ons’ winkelcentrum aandacht wordt besteed.
U zult begrijpen dat we, om een dergelijk evenement te kunnen organiseren, afhankelijk zijn van donaties en vergunningen. Fondsen die hiervoor een bijdrage zouden kunnen leveren en gemeente Nissewaard zijn door ons reeds aangeschreven, maar mocht u dit evenement ook willen steunen met een kleine bijdrage zou dat natuurlijk helemaal geweldig zijn! U kunt dit doen door uw gegevens en een door uzelf te bepalen bedrag in te vullen op:

Vergeet niet in de omschrijving van de betaling ‘Vier het Leven’ te zetten, zodat duidelijk is waar uw donatie voor bedoeld is en wij, mocht het evenement niet kunnen plaatsvinden, uw geld kunnen terugstorten op uw rekening.
Op deze manier kunnen we met elkaar de ondernemers na deze moeilijke periode enigszins tot steun zijn.

Alleen met donaties, vergunningen en jullie komst kunnen we dit feest door laten gaan. Wij willen dus ook graag van u weten of u het ‘Vier het Leven’ feest ziet zitten en zou bezoeken. Wie doet mee?