Allereerst wensen wij u een gezond, liefdevol en fantastisch Nieuwjaar toe.

Tijdens oud/nieuwjaarsnacht zijn er aan Beverveen en Kikkerveen diverse auto’s ten prooi gevallen aan vuurwerk. Er is door diverse wijkbewoners een groepje jongeren gezien die vuurwerk naar auto’s (en dieren) gooiden. Daarvan zijn camerabeelden, die te zien zijn op Facebookgroep WaterlandSpijkenisse. Gevraagd wordt of iedereen die schade heeft aan de auto dit te melden bij politie, zodat er rapport opgemaakt kan worden. Natuurlijk wordt u ook verzocht contact op te nemen met politie als u iets gezien of gehoord heeft, of als u deze groep jongeren kent.

Verder wordt aan iedereen die een camera heeft hangen gevraagd om de camera bij politie te registreren. Zie project Camera in beeld van politie. 

Particulieren kunnen zich via deze link aanmelden; https://www.politie.nl/themas/camera-in-beeld.html?sid=5b7272da-79d0-41d5-a7b0-ad00e42a9076#formulier-titel

De politie krijgt geen toegang tot de camera maar weet bij wie ze het kunnen opvragen indien nodig. Wilt u zich dus alstublieft melden als u een camera heeft? Alvast heel hartelijk bedankt!