Wijkbewoonster Bianca Christiaanse is enige tijd geleden de Facebookpagina “Eropuit met Kinderen” begonnen. Op deze pagina zijn de leukste uitjes met en voor kinderen te vinden. Bianca heeft nu een leuke speurtocht voor kinderen uit Spijkenisse samengesteld en schreef daarover het volgende:

“JAZEKER! De speurtocht is een feit!
Hij is geheel coronaproof. Leuk om te doen in de voorjaarsvakantie bijvoorbeeld! Je krijgt een pen van “Eropuit met kinderen” erbij om de rebus te maken met je kinderen.De kinderspeurtocht is te krijgen in De Boekenberg, daar begint de speurtocht ook.
Voor slechts €1,50 kom jij samen met je kinderen van alles te weten over Spijkenisse. De route is niet te lang en de vragen niet te moeilijk. Voor jezelf staan er ook leuke weetjes op. Prima gezinsuitje voor de voorjaarsvakantie dus!

Betalen doe je via de QR code of als je dat fijner vind via een Tikkie. Liever via een Tikkie? App dan even naar: 0635313378
Huishoudelijke mededelingen:
De speurtocht is voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar. Maar omdat hij voor jezelf eigenlijk ook heel leuk is kan je hem ook doen met jongere kinderen.
De Boekenberg is open van 10.00-12.00 en 14.00-16.00 uur en op zaterdag van 10.00-15.00 uur.
In de Boekenberg moet je wel even een mondkapje op.
Met wie ga jij de Speurtocht doen?”